The keys

Dag 2

Al zeer vroeg wakker, tijd verschil is groot, en om 07.00uur in de auto richting "The Keys". Wat start problemen om de juiste route te vinden omdat we het navigatiesysteem niet goed konden instellen.
Eindelijk op de goede weg en opzoek naar koffie en iets voor het ontbijt. Race Trac ..wederom verbaasd om de grote van koffie en drinken. Race trac is een giga tankstation met een giga winkel waar werkelijk waar alles op eten en drinken te koop is. Koffie kun je kiezen uit wel 10 a 12 soorten en small, medium of large. We namen small en small is in Nederland gewoon groot en dan nog groter.. Beker erbij genomen waar de koffie warm in blijft en waar je later bij elke Race Trac winkel gewoon weer vol kunt tanken. Lekker broodje erbij met zoveel beleg dat ik meteen dacht als me moeder dit ziet....maar ma het was wel een dubbele boterham hoor. Lex ging aan de donuts en ook die waren super lekker.
Onderweg allerlei tentjes en soms wonderschoon uitzicht welke bijna niet te omschrijven zijn. In de buurt van Marathon Key zijn waar naar Robbies Tarpon fishing geweest en hebben daar prachtige foto's gemaakt. Heerlijk relax op het terras gezetten met Jus Orange (of zeg je dat nou anders Lex ;-) ).
Onderweg ook nog een resort aangedaan met prachtig uitzicht over de zee. Ook hebben we onderweg een bezoek gebracht aan De historische brug van de Keys. Ik wilde graag even met de voeten in de zee onder deze brug. Al bij de eerste poging lag ik onderuit in het water en kon ik nog net onze paspoorten droog houden. Lex lag dubbel en begon gelijk met foto's maken.....mmm lekker afgekoeld maar ook zeiknat...Bij de auto weer omgekleed en verder gegaan richting Key West.
Bij Donnies lekker kip gehaald en brood en in de auto opgegeten om snel weer door te kunnen. Uiteindelijk arriveren 15.00uur in West Key.
Als eerste naar de beroemde boei geweest en op foto vast gelegd. Als je bij de boei staat ben je dichterbij Cuba dan het vaste land van Amerika. Auto geparkeerd en door de straten van Key West gelopen via winkel naar terras ect ect. Uiteindelijk naar de haven waar prachtige boten en een geweldig uitgaansleven is. Om 06.30uur naar beroemde plein aan het water naar de zonsondergang gekeken. Overal om ons heen straatartiesten en optredens....heerlijke sfeer.
Op de terugweg naar Marathon nog even gestopt voor een sigaret en drinken en toen naar ons botel. Ja echt een botel een zeer klein bootje et een inrichting uit de jaren 70
Daan jij zou dit geweldig vinden zo kneuterig.....
Terwijl ik dit tikt zit ik op ons voordek uit te puffen van de warmte...opdit moment is het nog steeds 28 graden.......GEWELDIGE DAG GEHAD....nu zijn we lam.....
Groetjes en liefs van ons.

Reacties

Reacties

Daab

MORNING CHICKEYSSSS :-)
HEB GISTERAVOND JULLIE PRACHTIGE FOTO*S BEWONDERDE
ECHT EEN BELEVING...
FOTO *HAMBURGER* IS DAT MET VOLKORENBROOD???
GOED BEZIG.... :-) :-)
ENJOYYYYY XXXX?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!